Wereld Veggie Dag!

Vandaag is het Wereld Veggie Dag, de kick-off van Vegetarian Awareness Month. Op de website worldvegetarianday.org kunnen niet-vegetariërs een belofte doen om een maand lang vegetarisch te eten. Laat dus subtiele hints achter bij je niet-vegetarische vrienden en stimuleer hen om vegetarisch te eten door ze bijvoorbeeld uit te nodigen voor een etentje!

Vegan MoFo kon de maand niet beter gekozen hebben. VeganMoFo staat voor Vegan Month of Food. Het is een initiatief gegroeid uit de National Novel Writing Month en Post Punk Kitchen. De bedoeling is dat verschillende blogs (bij voorkeur veganistisch) een maand lang elke dag bloggen. Uiteraard mogen deze blogposts enkel over veganisme gaan. Als je even gaat kijken hoeveel deelnemers er dit jaar zijn, ga je versteld staan. Je kan alle blogs volgen via je Google reader. Zelf doe ik niet mee, maar plan dit volgend jaar wel te doen!

Op deze Wereld Veggie Dag wil ik jullie een aantal interessante weetjes en overheerlijke recepten die ik tegenkwamen op het grote spinnenweb niet onthouden:

Wist je dat…

Om leuke Engelstalige recepten en artikels te lezen, moet je even op de Engelstalige variant van dit blog gaan kijken, hier!

Laat de wereld(leiders) ook even weten dat jij een PISSED OFF PENGUIN bent!

Advertenties

3 gedachtes over “Wereld Veggie Dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s