Viva Las Vega’s Food Festival!

Viva Las Vega's Food Festival | De Groene Keuken

 

Reeds voor de derde keer vindt het Viva Las Vega’s Food Festival plaats in Amsterdam.
Het is het grootste vegetarische festival in Nederland waar vegetariërs, vegans, (beginnende) flexitariërs en anderen kunnen genieten van een dag vol lekker eten, workshops, muziek, films en meer. Bij de workshops kan je onder meer Midden-Oosters of raw leren koken, kom je meer te weten over plantaardige voeding of over veganistische wijn. Vegucated wordt vertoond, zeker een aanrader als je deze documentaire nog niet gezien hebt. Bovendien worden de VLV awards uitgereikt, is er steeds leuke muziek op de achtergrond en vind je op de food market tal van lekkers. Vanaf 18u00 is er een Asian Fusion BBQ met allemaal plantaardige heerlijkheden!

Het festival vindt plaats op zaterdag 1 juni in/rond Studio K in Amsterdam. De toegang is gratis, enkel voor de workshops en films moet je betalen.

Zoals we al eerder vermelden is het festival een feestelijke opening van de tweede editie van de VeganChallenge, een 30 dagen durende uitdaging voor iedereen die meer plantaardig wil eten.

De Groene Keuken gaat zeker langs op het festival, onze tickets voor enkele workshops en de Asian Fusion BBQ zijn al besteld. Wij kijken er naar uit, hopelijk jullie ook!

Voor meer info kan je een kijkje nemen op facebook en de website.

 

4 gedachtes over “Viva Las Vega’s Food Festival!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s