Vegan Package Swap

Het is ondertussen best hip om via de post voedingsproducten uit te wisselen tussen verschillende landen. Het was best jammer dat er geen vegan versie van bestond. Maar gelukkig was daar Vegan Package Swap van All About Vegan Food! Ik leerde dit leuke initiatief kennen door Daniëlle van LeGumo.

Het idee erachter is heel simpel. Je schrijft je in op de website waar je o.a. kan kiezen of je met de hele wereld wil swappen of enkel in je eigen continent. Vervolgens krijg je maandelijks een mailtje of je deze maand wil meeswappen, het is heel handig dat je dit maandelijks kan kiezen want een pakje opsturen is nogal duur. Als je meeswapt krijg je rond de 7e een mailtje met het adres van de persoon die je een pakje mag opsturen. Dit moet je versturen voor de 15e dag van de maand. Wat mag of moet in dat pakket? Dat kies je zelf, tenzij jouw swappartner specifieke dingen heeft aangegeven en uiteraard moet alles volledig vegan zijn. De richtlijn is dat de inhoud van je pak zo’n €15 bedraagt. De verzendkosten neem je er apart bij.

Vorige maand deed ik voor het eerst mee. Ik verzond een pakje naar het Verenigd Koninkrijk en betaalde hier €11 voor. Maar kijk wat een leuke dingen ik allemaal terug kreeg!

Vegan Package Swap - De Groene KeukenAls je nog mee wil doen met de juni editie moet je snel zijn, want je kan enkel nog vandaag inschrijven. Het is echt superleuk om mee te doen. Je kan niet alleen iemand blij maken met allerlei vegan goodies uit je buurt, maar je krijgt ook nog eens veel lekkere dingen ervoor terug! En zeg nu zelf, een pakje dat thuis op je staat te wachten als je terugkomt van school of werk is toch geweldig?!

 

3 gedachtes over “Vegan Package Swap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s