Iets met een Boek en Art d’Eco

Op een zonnige herfstdag stonden er drie lieftallige dames en een jongeheer voor mijn deur. Kelly, Evy, Sofie en Stefan brachten me een bezoekje. Maar uiteraard niet zomaar een bezoek, neen, ze kwamen een babbeltje slaan en foto’s maken. Oh my, foto’s maken van mij, ik sta het liefst àchter de camera. Toch werd het een gezellige voormiddag met veel gelach (die dames blijven lachen!).

Al dat leuks was voor Kelly’s boek Art d’Eco. Een boek waar ik nu al heel erg naar uitkijk. Want naast mijn kleine bijdrage, staan er nog tal van andere gastschrijfsters in en uiteraard heel wat dingen van Kelly’s hand. Wie haar blog volgt, weet dat zulks altijd goed is.

Te gast in Art d’Eco Kelly Eeckhaut

Wat mijn bijdrage dan precies is, zal je moeten uitvinden als je het boek zelf in de hand neemt. Ik kan wel verklappen dat het lekker is, dat je er veel kanten mee uit kunt en dat ik het elke dag bij elke maaltijd zou kunnen eten. Uiteraard ben ik Kelly zéér dankbaar dat ik mocht meewerken aan haar project! Het was heel leuk en ontzettend tof om haar en de anderen eens in levende lijve te zien!

Benieuwd? Deze maand nog vind je Art d’Eco in de betere boekhandel! Ondertussen kun je op Ma Vie en Vert al meer te weten komen over de andere gastschrijfsters.

Een gedachte over “Iets met een Boek en Art d’Eco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s