Weekmenu #9

Mijn weekmenu is wat later als normaal, met dat hete weer had ik naast mijn dagelijkse klusjes niet veel zin meer om nog achter de computer te kruipen (eerder om met bananenijs,  een watermeloen frosty en een leuk boek in een koele zetel te liggen). Maar, laat je vooral niet tegenhouden om je te laten inspireren door wat ik afgelopen week kookte!

Weekmenu #9 | De Groene KeukenDonderdag : Broccoli, geroosterde bloemkool met tahinisaus, ovenfrietjes en een wheaty steak.
De bloemkool met tahinisaus (uit De Groene Keuken Magazine) past pèrfect bij ovenfrietjes. Hemels!

Vrijdag : Frietjes met rucola en een seitan-tofu driehoek van La Vie Est Belle.

Zaterdag : Kidneybonen-kikkererwtenspread, aardappelsalade, pasta, rode bietensalade, slaatje van ijsbergsla, appel, rozijn en een tofu caprese burger van La Vie Est Belle.

Zondag : Volkorenspaghetti met tomatensaus.
Mijn meest favoriete simpele avondmaal!

Maandag : Noedelsoep
Recept komt deze week online!

Disndag : Geroosterde broccoli en bloemkool met tahinisaus, ovenfrietjes en een seitanworst van Maya.
Hetzelfde als de donderdag ervoor, zowel de bloemkool als de ovenfrietjes vallen goed in de smaak.

Woensdag :  Gevulde rode en gele paprika met bruine rijst, tomatensaus, zongedroogde tomaten, olijven en hazelnoten, courgettenoedels met tomaten-roomsaus, biefstuckjes van de Vegetarische Slager en gerookte blokjes van Greenway.

Weekmenu #9 | De Groene Keuken

Advertenties

3 gedachtes over “Weekmenu #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s