Proud to present: De Groene Keuken 2 – Herfst

De Groene Keuken #2 Herfst

Koop via Etsy jouw exemplaar voor maar €4.50
of mail naar sara (at) degroenekeuken.be
voor een gedrukte versie aan €8.90 + verzendkosten

De Groene Keuken #2 Herfst

64 pagina’s met 30 recepten, DIY’s, boeiende artikels en
een interview met Lisette Kreischer!

De Groene Keuken magazine is een vernieuwend tijdschrift voor iedereen geïnteresseerd in heerlijk eten en goed leven.
Boordevol met tips, recepten, DIY’s, de leukste eetadresjes, artikels en interviews.

Een zomer vol lekkers ligt alweer achter ons en de dalende temperaturen doen ons verlangen naar al het goede dat de herfst ons te bieden heeft.
In deze herfsteditie hopen we je te verwennen met onze recepten, zoals de vegan versie van de klassieker vol-au-vent. Maar ook met onze nieuwe sectie Wereldkeuken, waarin we drie typisch Rusissche gerechten veganizen. Daarnaast geven we je de allerbeste recepten voor vegan kaas in combinatie met wijntips. M.a.w. een volle 64 pagina’s leesplezier.

Maar, er is meer!
Dit keer is De Groene Keuken magazine niet enkel digitaal verkrijgbaar maar ook te koop in
gedrukte versie aan €8.90 + verzendkosten
(voor meer informatie mail naar sara (at) degroenekeuken.be).
Bovendien komen er een aantal verkooppunten waarvan we je binnenkort op de hoogte stellen!

Koop via Etsy jouw exemplaar voor maar €4.50
of mail naar sara (at) degroenekeuken.be
voor een gedrukte versie aan €8.90 + verzendkosten

De Groene Keuken #2 Herfst

De Groene Keuken #2 Herfst

De Groene Keuken #2 Herfst

De Groene Keuken #2 Herfst


7 thoughts on “Proud to present: De Groene Keuken 2 – Herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s