Weekmenu #27

Ken je dat? Je hebt een lange, drukke, periode achter de rug en je kunt éindelijk een paar dagen vrijaf nemen. Je plant wat leuke dingen zoals boeken lezen, films kijken, (eindelijk terug beginnen met) sporten, … Maar ook minder-leuke dingen die nu eenmaal gedaan moeten worden, zoals je kleerkast eens leeg maken en je keuken van boven tot onder kuisen. Je paar dagen verlof zitten dus goed vol… en dan word je ziek. Vervelend hé? Ja, dat gebeurde er dus vorige week. Vandaar dat mijn weekmenu ineens een twee-wekenmenu is, want echt zin om te bloggen had ik helaas niet. Vandaar dat mijn weekmenu er niet meteen spectaculair uitziet, want ik wou dat het snel klaar was maar toch nog een beetje gezond. En vandaar dat er geen recente foto’s bij zitten.

Aangezien ik mij terug stilletjes aan fit begin te voelen en mijn energiepeil weer normaal is, komen de beloofde blogposts er snel aan.

Weekmenu #27 | De Groene Keuken

Woensdag: Aardappels, zoete aardappels en aardpeer uit de oven, met seitan-bonenworstjes (uit De Groene Keuken Zomer 2015), champignons en sla.

Donderdag: Toscaanse burger bij Loving Hut Veganerie, Leuven.

Vrijdag: Frietjes met sla, sperzieboontjes, Aziatische kool en een seitanworst van Maya.

Zaterdag: Volkorenspaghetti met tomatensaus en sojaballetjes.

Zondag: Seitan Babi Pangang (van de prachtige blog Plantaardigheidjes) met bruine rijst, erwtjes en broccoli.

Maandag: Spaghetti alla carbonara uit Vegan’ van Sue Quinn maar met het dubbel aantal kastanjechampignons ipv shiitakes en spinazie erbij.

Dinsdag: Wortel-rode linzensoep.

Woensdag: Romige zongedroogde tomaten-penne met broccoli uit ‘Isa Does It, het recept vind je hier terug – ik maak het altijd zonder wijn, met gedroogde basilicum ipv verse en strooi er flink wat edelgist over.

Donderdag: Stoofpotje van aduki bonen, spinazie, wortel, passata, cayenne peper en basilicum met tofu scramble (uit De Groene Keuken Winter 2016) en toast.

RECEPT Vol-au-Vent | De Groene Keuken #vegan #veganmofo #vgnmf15

Vrijdag: Vegan Vol-au-Vent (uit De Groene Keuken Herfst 2014) met aardappelkroketten.

Zaterdag: Vegan burgers met gebakken champignons, rode ui, courgetten en veel sla.

Zondag: Koffiekoeken en taart van de Vegan Winter Meet-Up van BE Vegan (’t was zondag, dan mag dat).

Maandag: Zoete Marokkaanse tofu met couscous (volkoren couscous, erwtjes, wortels en prei) uit ‘Big Vegan’.

Weekmenu #27 | De Groene Keuken
Foto Roberto Love and Food

Dinsdag: Gevulde hartige pannenkoek en dagschotel van Roberto Love and Food (zie foto)

Woensdag: Volkorenspaghetti met tomatensaus en sojaballetjes


One thought on “Weekmenu #27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s