Sunshine Smoothie | De Groene Keuken

RECEPT : Sunshine Smoothie!

Enkele dagen geleden begon ik mijn dag met deze heerlijke smoothie. Want ondanks dat ik niet meer elke ochtend start met een smoothie, vind ik het wel nog leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Dat lukt niet altijd even goed (helemaal niet, ik heb sommige al tegen mijn zin opgegeten en nèt niet weggegooid), maar regelmatig krijg ik een mooi resultaat. Zoals deze “sunshine smoothie”, omdat hij zo’n leuk kleurtje heeft en omdat het ook de perfecte smaak is om een zonnige dag mee te starten. Zie het als een frisse versie van golden mylk.

Met pasen voor de deur, is het ook een prima smoothie om te serveren bij je zondagse brunch. Serveer bijvoorbeeld met deze hot cross buns, ontbijtpannenkoeken en/of kaneel-rozijnenbrood.

Vergeet je ook niet te stemmen op De Groene Keuken bij de Vegan Blog Awards? Dankjewel ❤ En alvast een fijn verlengd weekend!

Sunshine Smoothie | De Groene Keuken

Sunshine smoothie
voor 1 persoon

2 geperste sinaasappels
1 banaan
1/2 cup diepgevroren mango
100 à 200 ml ongezoete sojamelk of water

1 tl chiazaad
2 el haver
1/2 tl kurkuma
1/2 tl kaneel
snuifje zwarte peper
snuifje nootmuskaat
snuifje kardemom

Doe alle ingrediënten in de blender en mix.

Sunshine Smoothie | De Groene Keuken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s