Contact

Indien je vragen hebt rond veganisme, groen(er) leven of iets wat verschenen is op dit blog : één (e-mail)adres Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren op een mail, soms kan dit al na enkele minuten zijn, andere keren na enkele dagen.

Bent u als bedrijf of uitgeverij op zoek om een product of (kook)boek te promoten? Op De Groene Keuken kunnen we uw product of boek onder de aandacht brengen, indien dit veganistisch en/of ecologisch verantwoord is. De Groene Keuken recenseert graag uw product of boek of organiseert een winactie. Ik geef steeds mijn eerlijke mening op deze website. U kunt hiervoor contact opnemen via mail via degroenekeuken(a)gmail.com

Verder kan je me ook steeds volgen via volgende sociale media:
Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram Follow Me on Twitter Follow Me on Facebook Follow Me on Google Plus

Advertenties

2 gedachtes over “Contact

  1. Astrid zegt:

    Hoi Sara,

    Mijn dochter en ik hebben vandaag een gelaagd bananenbrood gebakken. Alleen was het resultaat niet zoals bij jou. De binnenkant was niet gaar te krijgen, zelfs niet na langere baktijd. Toen we de cake doormidden sneden was de binnenkant nog bijna rauw. Heb jij enig idee hoe dit komt en beter nog, hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen?
    Hoor graag van je.

    Groet, Astrid

    • Sara (degroenekeuken) zegt:

      Hai Astrid,

      Het is natuurlijk maar natte vinger werk aangezien ik er niet bij was.
      Heb je het recept helemaal gevolgd? Het kan aan het soort bloem liggen of aan de grootte van je bananen.
      Bananenbrood blijft altijd wel een beetje ‘nat’ binnen, maar helemaal rauw zou niet mogen.

      Heel jammer dat ze niet is gelukt! Als je ze nog een keertje zou proberen, kun je eventueel wat extra bloem toevoegen, zodat het deeg al vrij stevig is.

      Groetjes
      Sara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s