DGK Magazine

In mei 2014 stelden we de eerste editie van De Groene Keuken Magazine voor, het resultaat van een vriendschap tussen twee jonge, enthousiaste vrouwen: mezelf, Sara, een gepassioneerde vegan en Olga, een getalenteerd grafisch vormgeefster. De Groene Keuken maakt je wegwijs in de vegan levensstijl en keuken met verhalende getuigenissen, geïllustreerd met prachtige beelden in een frisse stijl. Naast recepten van heerlijke gerechten biedt de Groene Keuken tips over seizoensgroenten, vernieuwende projecten, hippe do-it-yourself’s en interviews, alsook recensies van de lekkerste eetadresjes in binnen- en buitenland. De Groene Keuken Magazine is een ode aan heerlijk eten en goed leven, met een voorkeur voor goede smaak.

De eerste editie verscheen enkel digitaal, de volgende vijf edities zowel digitaal als in papier.

Met dit magazine wilden we jouw seizoenen lekker, gezond en goed (voor mens, dier en milieu) laten verlopen!

De Groene Keuken Magazine is momenteel niet meer verkrijgbaar.
Enkel de laatste wintereditie kan nog besteld worden in papier en wordt verkocht t.v.v. een goed doel.
Ook de gratis feesteditie blijft digitaal beschikbaar.

De Groene Keuken Lente/Zomer 2014

De Groene Keuken Herfst 2014

De Groene Keuken Herfst 2014

De Groene Keuken #4 Lente 2015

De Groene Keuken Lente 2015

De Groene Keuken #5 Zomer 2015

De Groene Keuken Zomer 2015

De Groene Keuken Winter 2016

De Groene Keuken Winter 2016

Voor meer info kun je mij altijd via mail contacteren: sara(at)degroenekeuken.be

4 gedachtes over “DGK Magazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s